WEKO3
アイテム
高品質清酒醸造のための原料米の酒造適性に関する研究
https://hiroshima.repo.nii.ac.jp/records/2004735
https://hiroshima.repo.nii.ac.jp/records/2004735db4ecce0-3f27-467d-a176-0337ef147fb1
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Item type | デフォルトアイテムタイプ_(フル)(1) | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2023-03-18 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | Studies on the brewing properties of rice for high-quality sake brewing | |||||||||
言語 | en | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | 高品質清酒醸造のための原料米の酒造適性に関する研究 | |||||||||
言語 | ja | |||||||||
作成者 |
安澤, 義彦
× 安澤, 義彦
|
|||||||||
アクセス権 | ||||||||||
アクセス権 | open access | |||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||||||
主題 | ||||||||||
主題Scheme | NDC | |||||||||
主題 | 610 | |||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | eng | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_db06 | |||||||||
資源タイプ | doctoral thesis | |||||||||
出版タイプ | ||||||||||
出版タイプ | NA | |||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_be7fb7dd8ff6fe43 | |||||||||
関連情報 | ||||||||||
関連タイプ | references | |||||||||
関連名称 | Yoshihiko Anzawa, Yoshihito Nabekura, Kenji Satoh, Yuko Satoh, Satomi Ohno, Tsutomu Watanabe, Mitsuoki Kaneoke, Kazunori Kume, Masaki Mizunuma, Ken-ichi Watanabe, Kazuaki Katsumata, and Dai Hirata; Polishing Properties of Sake Rice Koshitanrei for High-Quality Sake Brewing.; Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry, 77(10), 2160-2165 (2013). (doi: 10.1271/bbb.130515) | |||||||||
関連情報 | ||||||||||
関連タイプ | references | |||||||||
関連名称 | Yoshihiko Anzawa, Kenji Satoh, Yuko Satoh, Satomi Ohno, Tsutomu Watanabe, Kazuaki Katsumata, Kazunori Kume, Ken-ichi Watanabe, Masaki Mizunuma, and Dai Hirata; Late-Maturing Cooking Rice Sensyuraku Has Excellent Properties, Equivalent to Sake Rice, for High-Quality Sake Brewing.; Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry, 78(11), 1954-1962 (2014). (doi: 10.1080/09168451.2014.930329) | |||||||||
関連情報 | ||||||||||
関連タイプ | references | |||||||||
識別子タイプ | URI | |||||||||
関連識別子 | https://www.jstage.jst.go.jp/article/bbb/77/10/77_130515/_article | |||||||||
関連情報 | ||||||||||
関連タイプ | references | |||||||||
識別子タイプ | PMID | |||||||||
関連識別子 | 25351334 | |||||||||
学位授与番号 | ||||||||||
学位授与番号 | 甲第6499号 | |||||||||
学位名 | ||||||||||
言語 | ja | |||||||||
学位名 | 博士(工学) | |||||||||
学位名 | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
学位名 | Doctor of Engineering | |||||||||
学位授与年月日 | ||||||||||
学位授与年月日 | 2014-09-25 | |||||||||
学位授与機関 | ||||||||||
学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||||||
学位授与機関識別子 | 15401 | |||||||||
言語 | ja | |||||||||
学位授与機関名 | 広島大学 | |||||||||
学位授与機関 | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
学位授与機関名 | Hiroshima University | |||||||||
旧ID | 38517 |